E-mail: hi@familyfully.com

DEMI MOORE

11. marraskuuta 2022
Demi Moore, syntynyt 11. marraskuuta 1962, on yksi Hollywoodin tunnetuimmista näyttelijöistä, ja tähti on tehnyt itselleen mainetta vuosien varrella. Moorella oli ongelmallinen nuoruus, ja hän liikkui jatkuvasti nuorempana ja asui noin 20 eri paikassa ennen 15-vuotiaana. Vaikka hänen elämänsä alku oli vaikea, hän oli päättänyt tehdä jotain itsestään, ja hänen sitkeys ja päättäväisyytensä ovat todella inspiroivia piirteitä, joita rakastamme tunnustaa. Tänään, tämän kuuluisan näyttelijän syntymäpäivänä, muistelemme hänen elämäänsä ja kaikkea, mitä hän on saavuttanut.

NOPEA FAKTA
Koko nimi: Demi Guynes Moore
Syntymäaika: 11. marraskuuta 1962
Ikä: 60
Hosaarimerkki: Skorpioni
Pituus: 5′ 4″
Suhteen tila: Parisuhteessa
Nettovarallisuus: 220 miljoonaa dollaria
Demin sosiaalinen media: Facebook, Instagram, Twitter

TAUSTAA
Demi Moore syntyi Roswellissa, New Mexicossa, 11. marraskuuta 1962 vanhemmille Virginia ja Charles Harmon, vaikka suhde päättyi ennen kuin Moore edes syntyi. Hänen lapsuutensa oli täynnä kamppailuja, äitinsä ja isäpuolensa alkoholismista siihen, että hän liikkui suurimman osan elämästään, muutti yli 20 kertaa ennen kuin tähti oli 16-vuotias. Kotona olleet ongelmat johtivat hänet pimeälle tielle, ja näyttelijä lähti kotoa 16-vuotiaana toivoen voivansa rakentaa itselleen paremman tulevaisuuden. Hänestä tuli pin-up-tyttö ansaitakseen rahaa, ja valitettavasti hän keskeytti koulun tullakseen toimeen.

Vuonna 1980, kun Moore oli vain 18-vuotias, hän tapasi Freddyn ja meni naimisiin hänen kanssaan. Moore. Demi ei ollut koskaan ilmaissut haluavansa näyttelijäksi, mutta suuri tauko vuonna 1981 johti hänet työskentelemään viihdeteollisuudessa. Hänet näytettiin elokuvassa “Choices” 19-vuotiaana alaikäisenä hahmona. Vaikka hän näytteli vain vähäistä roolia tässä pienibudjetisessa elokuvassa, sillä oli tärkeä rooli hänen houkuttelemisessa moniin muihin rooleihin. Vain vuotta myöhemmin, vuonna 1982, hänet valittiin “Parasite” -elokuvan yhdeksi päähenkilöstä. Mooren ura nousi pilviin täältä, ja hän ansaitsi useita rooleja elokuvissa seuraavien vuosien aikana. Vuonna 1985 hän valitettavasti erosi aviomiehestään Freddy Mooresta, vaikka vuonna 1987 hän meni naimisiin näyttelijän Bruce Willisin kanssa, ja heillä oli kolme lasta. Pariskunta oli naimisissa vuoteen 2000 asti, jolloin he erosivat. Vuonna 1990 hän näytteli yhdessä suurimmista elokuvistaan “Ghost”, joka teki ihmeitä hänen urallaan ja vahvisti hänen nimensä entisestään Hollywoodissa.

Tulevat vuodet olisivat erittäin menestyneitä lahjakkaalle näyttelijälle, hänen kanssaan näytteli monissa elokuvissa. Vuonna 2005 hän meni naimisiin näyttelijätoverinsa Ashton Kutcherin kanssa, vaikka he erosivat vain kuusi vuotta myöhemmin, vuonna 2011. Moorella on ollut erittäin menestyksekäs ura, ja rakastamme nähdä hänet valkokankaalla. Voimme vain toivoa, että näemme pian elokuvan, jossa hän on mukana.

URA-AIKAjana
1981 Aikamurtorooli
Demi Moore näyttelee ensimmäistä kertaa elokuvassa “Choices” sivuhahmona.

1982 Hänen ensimmäinen päähenkilöroolinsa
Moore on valittu vuoden 1982 elokuvassa “Parasite” näyttelemään Patricia Wellesiä, yhtä päähenkilöistä.

1990 Yksi hänen suurimmista elokuvistaan
Moore on näyttelijänä romanttisessa yliluonnollisessa elokuvassa “Ghost”, yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista elokuvistaan.

1990 Saturn Award
Mooresta tulee parhaan naispääosan Saturn-palkinnon saaja kriitikoiden ylistämästä elokuvasta “Ghost. ”

MIKSI ME RAKASTAMME DEMI MOOREA

 • Hän perusti DNA-säätiön
  DNA (Moore ja Ashton säätiö) taistelee lasten seksuaaliorjuutta vastaan. Sen perusti silloinen aviopari vuonna 2009.
 • Hän vieraili Haitilla maanjäristyksen jälkeen
  Vuonna 2010 Moore ja muut julkkikset matkustivat Haitille auttamaan millään tavalla että he voisivat. Hän matkusti Artists for Peace and Justice -järjestön kanssa vuoden 2010 kauhistuttavan luonnonkatastrofin jälkeen.
 • Hän on Chrysalisin innokas kannattaja
  Chrysalis on organisaatio, joka etsii työpaikkoja kodittomille. Moore on tämän voittoa tavoittelemattoman hyväntekeväisyysjärjestön innokas kannattaja ja lahjoittaja.

5 YLLITTÄVÄÄ FAKTAA

 1. Hän kerää nuket
  Hänellä on yli 2 000 nuken kokoelma, joita hän pitää erillisessä talossa.
 2. Yksi maailman rikkaimmista näyttelijöistä
  Hän on yksi maailman rikkaimpia näyttelijöitä, ja ottaen huomioon, mistä hän tuli, tämä ei ollut helppo suoritus.
 3. Hän on vegaani
  Vegaanin lisäksi Mooren ruokavalio sisältää 75 % raakoja vihanneksia ja ruokia, mikä johtaa hänen hoikkaan vartaloonsa ja päivittäiseen joogarutiiniinsa.
 4. Hänen silmänsä ovat eriväriset
  Yksi hänen silmistään on pähkinänruskea kun taas toinen on tummemman vihreä.
 5. Hänen inspiraationa on Nastassja Kinski
  Voimme kiittää näyttelijä Nastassja Kinskia siitä, että hän tutustutti hänet näyttelemisen maailmaan, sillä Moore sai inspiraationsa hänet, kun hän ja hänen silloinen miehensä Freddy Moore muuttivat naapuriin.

DEMI MOOREn FAQ
Onko Demi Moore naimisissa?
Ei, hän ei ole naimisissa, ja näyttelijällä on ollut melko myrskyisää aikaa. sydämen asioihin, kun hän on ollut naimisissa ja eronnut kolme kertaa. Hän seurustelee tällä hetkellä Daniel Hummin, ja toivomme todella, että tämä suhde tekee tähden onnelliseksi.

Onko Demi Moorella lapsia?
Kyllä, hänellä on kolme tyttöä entisen kanssa. aviomies Bruce Willis. Heidän nimensä ovat Rumer, Tallulah ja Scout.

Kuinka monta kertaa Demi Moore on ollut naimisissa?
Hän on ollut naimisissa yhteensä kolme kertaa, vaikka hän erosikin. aika. Toivomme saavamme pian hääilmoituksia tähdelle.

E-mail: hi@familyfully.com